Naai-Café Strippenkaart

Atelier La Vivere
Naai-café donderdag
Naai-Café
Bestel
  • Beschrijving

Het Naai-Café van Atelier La Vivere in Zoetermeer


Donderdag van 10.30 tot 12.30. Pak je naaimachine, kom naar Atelier La Vivere in de Dorpsstraat 179 en ontmoet andere gezellige enthousiastelingen of neem ze mee en ga lekker aan de slag! Voor beginners en gevorderden.  

 

Atelier La Vivere organiseert sinds april 2019 het Naai&Quilt-Café. Organisator Debby vertelt enthousiast: ‘nu al 5 jaar worden onze haak- en breicafés bezocht door veel trouwe bezoekers en enthousiaste nieuwelingen die na een haak- of breiworkshop instromen om “kilometers te maken”. Met het uitbreiden van de collectie van Atelier La Vivere met modestoffen voor kinderen, quiltstoffen en fournituren kon het Naai-Café natuurlijk niet uitblijven’.

 

Debby raakt niet uitgepraat: “Maak iets leuks voor jezelf of de kids, leer quilten, repareer de zoom van je rok, maak je broek korter of maak een leuke tas van leer. Kijk meteen even de nieuwste modebladen en vakliteratuur in. Er is professionele hulp aanwezig voor de “lastige vragen”, we lachen wat af en als de koekjes op tafel komen, weigeren we eerst beleefd omdat we lijnen maar zwichten we uiteindelijk toch allemaal…

 

Dus:

·         Weet je niets van naaien?

·         Vind je het moeilijk te beginnen?

·         Heb je geen rust of plek thuis?

 

Of:

·         Ben je er bekend mee en wil je verder?

 

En:

·         Zoek je gezelligheid en inspiratie?

 

Dan:

·         Wij hebben alles in huis: machines, materialen en professionele hulp.


  

Tarief
Net als bij het Haak&Brei-Café hanteren we de strippenkaart. Een strippenkaart voor 5 bezoeken aan het Naai Café kost € 60,-. Dit is inclusief koffie, thee en lekkers. Mocht je nog geen naaimachine hebben dan kun je tegen een kleine vergoeding gebruik maken van de naaimachines en lockmachines die in ons Atelier staan.