Brioche Breien met Debby (2 avonden)

Brioche Breien
Workshop
Bestel
  • Beschrijving


Brioche Breien  met Debby van Atelier La Vivere   (vanaf 19.30 uur)

We gaan brioche breien! Dat is de dubbele patentsteek uitgevoerd met twee kleuren waardoor je mooie kleur- en patrooneffecten krijgt. Brioche breien is geschikt voor alle soorten kledingstukken, voor sjaals en omslagdoeken en zelfs voor woonaccessoires. 

Je hebt 2 verschillende garens met dezelfde dikte nodig. Let erop dat de kleuren sterk contrasteren. Een bijzonder mooi resultaat krijg je als een garen met kleurverloop neemt.

In Brioche 1 gaan we de tweekleurige dubbele patentsteek leren breien en maken we een mooie col. We leggen dan een stevige basis voor Brioche 2.

In Brioche 2 gaan we door middel van speciale minderingen en meerderingen leren om beweging en golven in het patroon te krijgen. De patentsteken lijken dan in golvende lijnen door het breiwerk heen te vloeien, zowel aan de voor- als aan de achterkant.en. 

Kosten : € 49,95 inclusief patroon, Koffie/Thee en iets lekkers.
Wel is het noodzakelijk dat je de basis van het breien goed onder de knie hebt !!!! 

Tijdens Brioche 1 ga je samen met Debby garen uitzoeken waar je mee aan de slag gaat en wat je natuurlijk ook gebruikt tijdens Brioche 2. Neem je breipennen mee en kies in de winkel een mooie combinatie uit voor je breiwerk. Dan kunnen we aan de slag!